Schutterij

Sint Thomas van Aquino

 

 

 

Teeravond 2011

 

De Teeravond van 2011 van de Broederschap van Sint Antonius, stond in het teken van het 25- jarig jubileum van de Vrienden van de Schutterij.

De avond startte met de reguliere vergadering: verslag secretaris, verslag penningmeester, verslag van de schutterij over het afgelopen jaar.

Daarna , terwijl zich de dames bij ons voegden, werd ons een serenade aangeboden door de schutters. Dit werd zeer gewaardeerd en de muzikanten van de Nachravers voelden de sfeer zeer goed aan.

Vervolgens was er een “feestvergadering” waarin beschermheer van De Schutterij, Twan Beurskens een uitstekend verhaal hield waarin hij terug blikte, maar ook goede raad voor de toekomst meegaf.

Alle leden die ons in die 25 jaar zijn ontvallen, werden herdacht, alle vrienden die 25 jaar lid waren werden onderscheiden met een sjerp in de kleuren geel/blauw.

Toen was het tijd om de Schutterij een cadeau aan te bieden, een cheque van € 1000,00 die besteed gaat worden om de schietbomen te upgraden.

Daar na werd een wild maaltijd geserveerd, die was bereid door Hay Faessen, Theo van Asten en Ruud Joordens.

Vanwege het jubileum werd de drank gesponsord, en het werd onder het genot van een lekker glas wijn wat later dan gebruikelijk.

 

Theo van Asten, voorzitter.

 

 

Vrienden van

Koningen Vrienden

Teeravond 2011

 

 
 
 
 
 
  E- Mail