Schutterij

Sint Thomas van Aquino

 
 

 

Laatste Nieuws

 

Verenigingschieten 2018

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert Schutterij Sint Thomas van Aquino te Blerick, gelegen aan de Drie decembersingel 38B een schietmiddag voor vriendenteams bedrijven en verenigingen.
Heb je zin om een middag met 3 personen per team in wedstijdverband te schieten ben je van harte welkom op 21 juli vanaf 14:00 uur. (inschrijfformulier)

Koningschieten 2018

Op zaterdag 19 mei tijdens het jaarlijkse koningschieten is Jan Franssen koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Aad Niemer koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.( Foto's van het Koningschieten Klik hier.)

Open dag 2018

Tijdels de open dag op zaterdag 12 mei is Léon Bosman Burgerkoning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

Verenigingschieten 2017

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert Schutterij Sint Thomas van Aquino te Blerick, gelegen aan de Drie decembersingel 38B een schietmiddag voor vriendenteams bedrijven en verenigingen.
Heb je zin om een middag met 3 personen per team in wedstijdverband te schieten ben je van harte welkom op 24 juni vanaf 14:00 uur. (inschrijfformulier)

Koningschieten 2017

Op zaterdag 3 juni tijdens het jaarlijkse koningschieten is Vera Gommans koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Eefje van Asten koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd. (foto's van het koningschieten)

 

Koningschieten 2016

Op zaterdag 14 mei tijdens het jaarlijkse koningschieten is Marco van Merkestijn koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Chiet Klerken koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd. Tevens is Ton Schraets geinstaleerd als niewe berschermheer. ( meer foto's)

Open dag 2016

Tijdels de open dag op zaterdag 7 mei is Peter van den Akker Burgerkoning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

meer foto's..

Orde van de rode leeuw.

Op zondag 25-01-2015 is Gerrit van Merkestijn opgenomen tot schutbroeder in de Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus. Namens de vereniging van hate gefeliciteerd.

rode_leeuw rode_leeuw_1

Kampioenschieten 2014

Op zaterdag 6 september hebben de clubkampioenschappen plaatsgevonden. Bij de vrienden van de schutterij werd er gestreden voor de Frans Wolters trofee. Na een spannende strijd is John Peters culbkampioen geworden. Bij de vrienden van de schutterij heeft Susanne van Zoelen de trofee gewonnen. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

 

50 jarig Jubileum Gerrit van Merkestijn

Op zaterdag 3 mei 2014l is Gerrit van Merkestijn gehuldigd voor zijn 50 jarig jubileum van Schutterij Sint Thomas van Aquino. Meer info klik hier. voor meer foto's klik hier.

Huldiging Riet Fleuren

Afgelopen zondag  26 januari was er een delegatie van onze schutterij aanwezig bij de voordracht van ons lid Riet Fleuren die tot officier werd  bevorderd binnen de  Edele Broederschap van de Souvereine Orde  van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus. Deze plechtigheid vond plaats in de  Sint Willibrorduskerk in Stramproij.  Namens bestuur en leden van harte gefeliciteerd.

.

 
 

Laatste nieuws

Algemeen nieuws

 

 

 

 

 

 

 

 
  E- Mail