logo van de sschutterij

Schutterij

Sint Thomas van Aquino

vaandel van de schutterij

 
zilverplaat
 

 

Laatste Nieuws

Kampioenschieten 2023

Op zaterdag 3 juni hebben de clubkampioenschappen plaatsgevonden. Na een zinderende strijd is Marco van Merkestijn clubkampioen geworden.

Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

Koningsschieten 2023

Tijdens het jaarlijkse koningschieten van zaterdag 27 mei is Randy Nijholt koning van onze schutterij geworden. Bij de vrienden van de schutterij is Francine van Enckevort met de eer gaan strijken.

koningen schutterij 2023

Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

(foto's koningschieten 2023)

Open dag 2023

Tijdens de zeer geslaagde open dag die op zaterdag 13 mei heeft plaatsgevonden is Jordin van den Beemd Burgerkoning van onze vereniging geworden.

Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

 

Open dag 2023

Op Zaterdag 13 mei organiseren we een open dag. Op deze dag kun je kennis maken met het schuttersleven. Vanaf 14:00 uur ben je van harte welkom op ons schietterrein gelegen aan de Driedecembersingel 38B. Deze middag wordt er geschoten voor de eretitel Burgerkoning van schutterij Sint Thomas van Aquino.

Koningschieten 2022

Op zaterdag 4 juni tijdens het jaarlijkse koningschieten is Saskia Peeters koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Ton Schraets koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

 

Open dag 2022

Tijdens de open dag op zaterdag 19 mei is Saskia Peters Burgerkoning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd

burgerkoning 2022

Open dag 2022

Op Zaterdag 28 mei organiseren we een open dag. Op deze dag kun je kennis maken met het schuttersleven. Vanaf 14:00 uur ben je van harte welkom op ons schietterrein gelegen aan de Driedecembersingel 38B

10 April 2022 He He we mogen weer.

Na twee jaar van corona kunnen we eindelijk weer schieten.
Omdat er de afgelopen jaren een aantal jubilarissen waren hebben we dit maar gelijk ingehaald met een feestmiddag.

Jubilarissen        Mariette Adriaens 12,5 jaar
                             Lilian Hovens 12.5 jaar
                             Peter Boots 12.5 jaar
                             Aart van Oenen 25 jaar
                             Thei Janssen 25 jaar
                             Jan Franssen 40 Jaar

Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

Verenigingschieten 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert Schutterij Sint Thomas van Aquino te Blerick, gelegen aan de Drie decembersingel 38B een schietmiddag voor vriendenteams bedrijven en verenigingen.
Heb je zin om een middag met 3 personen per team in wedstrijdverband te schieten ben je van harte welkom op 31 augustus vanaf 14:00 uur. (inschrijfformulier)

Koningschieten 2019

Op zaterdag 8 mei tijdens het jaarlijkse koningschieten is Gerrit van Merkestijn koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Theo van Asten koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.( Foto's)

Open dag 2019

Tijdens de open dag op zaterdag 19 mei is Marian Vissers Burgerkoning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

Open dag 2019

Op zondag 19 mei organiseren we de jaarlijks terugkerende open dag. Op deze dag kun je kennis maken met het schuttersleven. Vanaf 14:00 uur ben je van harte welkom op ons schietterrein gelegen aan de Driedecembersingel 38B (bij Blaricum college). Vanaf 14:30 uur gaan we van start met het BURGER KONINGSCHIETEN, wie wordt er burgerkoning 2019  van onze verenging.

Verenigingschieten 2018

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert Schutterij Sint Thomas van Aquino te Blerick, gelegen aan de Drie decembersingel 38B een schietmiddag voor vriendenteams bedrijven en verenigingen.
Heb je zin om een middag met 3 personen per team in wedstrijdverband te schieten ben je van harte welkom op 21 juli vanaf 14:00 uur. (inschrijfformulier)

Koningschieten 2018

Op zaterdag 19 mei tijdens het jaarlijkse koningschieten is Jan Franssen koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Aad Niemer koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.( Foto's van het Koningschieten Klik hier.)

Open dag 2018

Tijdens de open dag op zaterdag 12 mei is Léon Bosman Burgerkoning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

Verenigingschieten 2017

Op zaterdag 24 juni 2017 organiseert Schutterij Sint Thomas van Aquino te Blerick, gelegen aan de Drie decembersingel 38B een schietmiddag voor vriendenteams bedrijven en verenigingen.
Heb je zin om een middag met 3 personen per team in wedstrijdverband te schieten ben je van harte welkom op 24 juni vanaf 14:00 uur. (inschrijfformulier)

Koningschieten 2017

Op zaterdag 3 juni tijdens het jaarlijkse koningschieten is Vera Gommans koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Eefje van Asten koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd. (foto's van het koningschieten)

Koningschieten 2016

Op zaterdag 14 mei tijdens het jaarlijkse koningschieten is Marco van Merkestijn koning geworden van onze schutterij. Bij de vrienden van de schutterij is Chiet Klerken koning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd. Tevens is Ton Schraets geïnstalleerd als nieuwe beschermheer. ( meer foto's)

Open dag 2016

Tijdens de open dag op zaterdag 7 mei is Peter van den Akker Burgerkoning geworden. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

meer foto's..

Orde van de rode leeuw.

Op zondag 25-01-2015 is Gerrit van Merkestijn opgenomen tot schutbroeder in de Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

rode_leeuw rode_leeuw_1

Kampioenschieten 2014

Op zaterdag 6 september hebben de clubkampioenschappen plaatsgevonden. Bij de vrienden van de schutterij werd er gestreden voor de Frans Wolters trofee. Na een spannende strijd is John Peters clubkampioen geworden. Bij de vrienden van de schutterij heeft Susanne van Zoelen de trofee gewonnen. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd.

winnaars kampioenschieten bekers van het kampioenschieten

 

50 jarig Jubileum Gerrit van Merkestijn

Op zaterdag 3 mei 2014l is Gerrit van Merkestijn gehuldigd voor zijn 50 jarig jubileum van Schutterij Sint Thomas van Aquino. Meer info klik hier. voor meer foto's klik hier.

jubileum Gerrit

Huldiging Riet Fleuren

Afgelopen zondag  26 januari was er een delegatie van onze schutterij aanwezig bij de voordracht van ons lid Riet Fleuren die tot officier werd  bevorderd binnen de  Edele Broederschap van de Souvereine Orde  van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus. Deze plechtigheid vond plaats in de  Sint Willibrorduskerk in Stramproij.  Namens bestuur en leden van harte gefeliciteerd.

Huldiging Riet Fleuren groepsfoto Riet Fleuren

.

 

 

Laatste nieuws

Algemeen nieuws

 

 

vaandel van de standaardruiter